Wil jij anderen krachtig en effectief begeleiden op het gebied van gezondheidsmanagement?

Dan is de OERsterk Coach Opleiding echt iets voor jou.

 • Versterk de gezondheid effectief met bewezen actieplannen
 • Maak jezelf, je bedrijf en de wereld om je heen bewuster en gezonder
 • Werk met meer bezieling en voldoening
 • Word onderdeel van de OERsterk Coach Community

De OERsterk Coach Opleiding staat ingeschreven als geaccrediteerde scholing bij KTNO, MBOG, BATC en de VBAG.

Als professional in de zorg ben jij goed in wat je doet, en heb je een passie voor mensen helpen. Maar ergens heb je het gevoel dat je tekort schiet.

Je hebt bijvoorbeeld anatomische of orthomoleculaire kennis, maar weet weinig van een flexibele geest en een vitaal bedrijf. Of je werkt vooral mentaal of psychologisch en hebt geen oog voor hoe iemand eet, zit of slaapt.

Of je zit nu gevangen in een baan waar je hart niet ligt. Misschien met een fantastisch loon, maar geen voldoening of vrije tijd. Je zit vast aan een gouden handboei.

Mogelijk droom je van een eigen praktijk met een sterke fundering. Iets waarvan je weer kriebels krijgt én andere mensen effectief kunt coachen en begeleiden.

Natuurlijk lees en hoor je overal dingen over gezondheid. Maar het is lastig om betrouwbare kennis te verzamelen, laat staan toepasbare kennis. Want het barst van het aanbod, maar waar moet je starten?

Je hebt met pijn en moeite een praktijk gestart en ervaart hoe lastig het is om een praktijk te runnen. Je helpt graag zoveel mogelijk mensen, maar houdt er geen cent aan over. Het kost je ook veel tijd en energie. Er komt zoveel bij kijken en mensen snappen niet goed wat je nu precies doet.

Soms twijfel je er zelf ook aan.

Dus blijf je de schouders eronder zetten en stug doorgaan in de hoop dat het nu echt gaat verbeteren. Soms tegen beter weten in. Je vreet uren en probeert van alles uit om meer mensen aan te trekken en mensen nóg beter te helpen. Soms zelfs tegen magere tarieven.

Je mist verbinding met gelijkgestemden. Het kan best eenzaam zijn om in je eentje een praktijk te draaien.

Soms lig je er zelfs ’s nachts van wakker. De oplossing lijkt: nog harder werken. Menig avond en weekend ben je aan het werk.

Soms overvalt de twijfel je en vraag je jezelf af: is dit wat ik echt wil?
Want diep vanbinnen weet je dat je niet goed voor jezelf zorgt. Dat je roofbouw pleegt. Dat het vuur waarmee je ooit startte is gedoofd en dat je zelf bijna opgebrand bent.

Dat je niet het plezier ervaart waar je op hoopte. Dat je werk zoveel energie kost en zo weinig oplevert dat de balans niet klopt. Je bent bang voor de toekomst. Je bedrijf wil maar niet groeien, en als je even minder omzet draait, dan lopen je reserves leeg. Of heb je eigenlijk wel reserves?

Het beïnvloedt zelfs de mensen om je heen. Je bent niet de leukste partner, hebt te weinig oprechte aandacht voor je kinderen en je hebt vaak geen tijd of zin voor vrienden.

Toch ga je door. Je hebt geen andere keuze.

Ooit zal het beter gaan, toch?

Het is tijd voor een nieuwe stap

Hoe zou het zijn als je echt met hart en ziel kunt werken?
Als je minder hard hoeft te werken én meer verdient?
Als je beter voor jezelf en je omgeving zorgt en meer impact maakt?
Als je de juiste kennis en protocollen in handen hebt voor een beter resultaat?
Als je mensen laagdrempelig en praktisch kunt ondersteunen, maar wel wetenschappelijk onderbouwd?
Wij hebben deze code gekraakt. En faciliteren je in het proces.

Met de OERsterk Coach-opleiding bieden wij jou de meest praktische gezondheidsopleiding die het hele pakket van body, mind én business aanbiedt, gegeven door de beste experts.

Wat levert het op? Heel veel:

 • Kennis over body, mind & business
 • Competentie op het gebied van preventie en leefstijl
 • Vertrouwen in je eigen praktijk
 • Impact op je omgeving
 • Inkomen
 • Rust
 • Zelfzorg
 • Netwerk
 • Autoriteit
salespage_coacholeiding3

Waarom een opleiding?

Wij hebben een Doel met een hoofdletter D. We willen dat in 2022 één miljoen mensen leider zijn van hun gezondheid.

Waarom? Simpel: we worden ziek van het moderne leven. Nog nooit was de mens zo dik, ziek en uit balans als nu. We gedragen ons compleet onnatuurlijk en lijken de weg kwijt naar een natuurlijke oplossing. Een ongezonde leefstijl is vandaag de dag de belangrijkste doodsoorzaak – maar het verlies van kwaliteit van leven heeft misschien nog wel meer impact.
We zitten maatschappelijk op een doodlopende weg. Letterlijk.
Er is een grote behoefte aan professionals die op deze oorzaak kunnen aansluiten. Die leefstijl inzetten in het voorkomen en behandelen van veelvoorkomende gezondheidsklachten zoals moeheid, prikkelbaarheid, overgewicht, en aandoeningen van diabetes tot huid- en darmklachten.
Daarom zoeken wij professionals om samen met ons het gezondheidsvirus te verspreiden, zodat er in Nederland en België een gezondheidsepidemie ontstaat.

Als gerenommeerd leefstijlmerk bundelen we de kennis die we de afgelopen tien jaar hebben opgedaan in deze opleiding. Als OERsterk Coach heb je alle kennis en tools om medemensen of cliënten succesvol naar een gezond(er) leven te begeleiden.

Dit resulteert in een nieuw preventief gezondheidssysteem dat mensen ondersteunt om hun kwaliteit van leven te vergroten. Dat vitaliteit centraal stelt in plaats van klachten.
Met als resultaat meer energie, een beter libido, een betere stoelgang, slaap, stemming en een gezonder gewicht.
Er is hoop. Een duurzame verandering start vanuit de eerste stap, de juiste kennis en de juiste begeleiding.

Met deze aanpak ontketenen we een revolutie van vitaliteit.

Sluit jij je ook aan?